Dierenartsenpraktijk LaakkwartierVacature paraveterinair

Vacature paraveterinair

Vacature Paraveterinair uren in overleg

 

Wie zoeken wij:

Vanwege groei van onze gezellige praktijk in Den Haag zijn wij op zoek naar een paraveterinair om ons team te versterken. Ervaring is een pre.

De vacature betreft ongeveer 20 uur per week.

 

Wie zijn wij:

Dierenartsenpraktijk Laakkwartier is een kleine praktijk in een Haagse volksbuurt. Wij werken in een gezellig team van 3 dierenartsen (parttime) en 7 paraveterinairs. Wij zijn een 1e lijns kliniek met 2 spreekkamers, een modern laboratorium, een digitale röntgen (ook dentaal), een scopie en een operatiekamer voorzien van bewakingsapparatuur en gasnarcose.

 

Wat is onze missie:

In onze praktijk proberen wij, bij problemen met een huisdier, samen met de eigenaar op zoek te gaan naar de beste oplossing voor het dier. Ook vinden wij het belangrijk om het huisdier zo lang mogelijk gezond te houden door middel van goede preventieve zorg en door voorlichting te geven over de verzorging van het huisdier. De eigenaar kent het dier het beste, vandaar dat de inbreng van de eigenaar in de behandeling van een dier voor ons een centrale rol speelt. Het is heel belangrijk om veel en duidelijk te communiceren met de client.

 

Wat vinden wij belangrijk:

Empathie is in onze praktijk een groot goed. Niet alleen de zorgen van het dier delen, maar ook de zorgen van de eigenaar begrijpen en daar op in kunnen spelen is belangrijk.

Aan de telefoon ben jij degene die in moet schatten wat spoed heeft en wat niet. Natuurlijk zijn er altijd collega’s beschikbaar voor overleg, maar het is  van belang dat je spoedgevallen kunt herkennen.

Communiceren met collega’s is een must. Iedereen staat open voor vragen of overleg. Onderling worden de taken verdeeld en de patiënten overgedragen. Je bent collegiaal en staat open voor suggesties van anderen, maar durft ook andere te wijzen op verbeteringen.

 

Wat houdt het in voor jou:

Wij werken volgens de Cao. Salariëring zal volgens deze richtlijnen plaatsvinden. Wij zijn een gezellig team waarbij vragen laagdrempelig is en altijd kan en mag.

Buiten je normale werkuren zal je meedraaien in het dienstrooster. Wij zijn aangesloten bij de kring den haag en hebben een hele goede dienstregeling.  De diensten zijn voor de paraveterinair gemiddeld 1 x per 6 weken een halve dag in het weekend. Daarnaast zal je in overleg extra uren maken wanneer er een collega op vakantie is.

Interesse? Stuur je brief + CV naar info@dierenartslaakkwartier.nl t.a.v. Ramona

 

Contactpersoon: Ramona Rikkers

Adres: Pasteurplein 7

2522RB Den Haag

 

Telefoonnummer: 070-3908908

E-mailadres: info@dierenartslaakkwartier.nl