Dierenartsenpraktijk LaakkwartierSpoedhulp

Door samenwerking met de dierenartsen in de regio is voor onze cliënten dag en nacht een dierenarts beschikbaar. Hier lees je meer over op de website van Dierenartsenkring Den Haag.

Wat is een spoedgeval?

Een spoedgeval is een ernstig medisch probleem waarvan de behandeling niet kan wachten.

Hoe bereikt u een dierenarts voor een spoedgeval?

Wanneer je dier een ernstig medisch probleem heeft, bel je eerst jouw eigen dierenarts.

Dierenartsenpraktijk Laakkwartier: 070-3908908

Wanneer die niet aanwezig is, hoor je via het antwoordapparaat dat je contact op kan nemen met de spoeddienst. Het telefoonnummer hiervan is 0900-2226333.

Het kan zijn dat een telefonisch advies voldoende is, maar wanneer dat niet kan, zal de dierenarts het dier moeten onderzoeken. Hiervoor wordt een afspraak gemaakt. Omdat de dierenarts in de dienst geen visites kan afleggen zul je met jouw dier naar de praktijk moeten komen. Indien je geen vervoer hebt, kun je bellen met de dierenambulance. De vervoerskosten betaal je aan de ambulancemedewerkers.

Dierenambulance Den Haag: 070-3282828
Dierenambulance De Wijs: 0900-4035009
Dierenambulance Wassenaar: 070-5117772

Wat is handig om mee te nemen?

Wanneer jouw eigen dierenarts geen dienst heeft, is het handig om het vaccinatieboekje mee te nemen. Indien het dier medicijnen krijgt en / of  je een diergeneeskundig rapport hebt, raden wij je aan deze mee te nemen.

Wat zijn de kosten?

De spoeddienst werkt op niet-reguliere openingstijden. Houdt er rekening mee dat de tarieven in de spoeddienst hoger liggen: Ook in een spoeddienst dien je na de behandeling direct de nota te voldoen.

Neemt contant geld of je pinpas mee.