Dierenartsenpraktijk LaakkwartierVerzekeringen

Verzekeringen

Wanneer je een huisdier aanschaft is het goed om ook alvast na te denken over eventuele medische kosten. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan al snel een hoge dierenartsrekening met zich meebrengen. Het is daarom goed om voor jezelf te bedenken wat je wil en kan wanneer jouw geliefde huisdier ziek wordt.

Op het moment dat je weet dat je het altijd kan betalen is een verzekering niet nodig. Helaas heeft niet iedereen deze mogelijkheid. In dat geval is een huisdierverzekering een goede optie. Een verzekering scheelt zorgen om de kosten wanneer er iets met je huisdier gebeurd. Je hebt op dat moment tenslotte al zorgen genoeg.

 

Welke verzekering

Er zijn op het moment vele aanbieders van dierenverzekeringen in Nederland. Het is dan ook verstandig verzekeringen met elkaar te vergelijken. Buiten verschillende maatschappijen zijn er ook verschillende pakketten met verschillende dekkingen. Om het jezelf makkelijker te maken kan je verzekeringen vergelijken met behulp van een vergelijkingssite. Dit kan bijvoorbeeld via vergelijkdirect of verzekerjehuisdier

 

Maand gratis verzekeren

Is je dier jonger dan 7 maanden, en overweeg je een verzekering? Vraag hier dan naar bij je afspraak. Wij kunnen je een maand gratis verzekeren van Petplan aanbieden. Hiermee is jouw huisdier een maand verzekerd en kunt je zonder wachttermijn instappen. In de tussentijd wordt je geïnformeerd over de opties van een huisdierenverzekering en de mogelijke pakketten. Wanneer je niet door wil gaan hoef je niets te doen en stopt de verzekering automatisch na 1 maand.