Dierenartsenpraktijk LaakkwartierJe huisdier brengen voor operatie

    • Katten mogen om 8:45 gebracht worden (tenzij anders met je afgesproken). Breng jouw kat in een vervoersmand met handdoek. Katten moeten nuchter* zijn vanaf de avond voor de operatie, 21:00 uur.
    • Konijnen, knaagdieren en fretten mogen om 8:45 worden gebracht (tenzij anders met je afgesproken). Breng jouw huisdier in een vervoersmand met een handdoek (geen stro/zaagsel). konijnen en knaagdieren mogen gewoon eten tot het moment van operatie. Voor hen is het ook fijn om voer van huis mee te krijgen voor na de operatie. Fretten moeten vanaf vier uur voor de operatie nuchter* zijn.
    • Honden worden op een afgesproken tijd in de ochtend gebracht. Zij moeten nuchter* zijn vanaf de avond voor operatie, 21:00 uur. Laat jouw hond van tevoren goed uit.

Ophalen en nacontrole

    • Je wordt gebeld wanneer je jouw huisdier weer kunt ophalen, dit is altijd dezelfde dag. Zorg ervoor dat jouw telefoonnummer bij ons bekend is!

Na een operatie heb je recht op één gratis controle consult (voor een controle die te maken heeft met de operatie). Wanneer er meer controles nodig zijn door bijvoorbeeld complicaties, worden hier kosten voor gerekend.

 

* Nuchter houdt in dat het huisdier niet meer mag eten, drinken mag wel maar alleen water.