Dierenartsenpraktijk LaakkwartierIngrid – Paraveterinair

Ingrid – Paraveterinair

In 1994 heb ik mijn diploma paraveterinair behaald en sindsdien ben ik werkzaam in dit vak. Vanaf 2016 werk ik met veel plezier bij Dierenartsenpraktijk Laakkwartier.

Als echte dierenvriend zijn er bij ons in het gezin uiteraard ook huisdieren. Waaronder Rex de hond en Cooper de kat. In mijn vrije tijd ben ik veel met Rex op pad. Rex is momenteel (2022) een speurhond in opleiding en heeft zijn 1e diploma behaald. Cooper is een dame op leeftijd die met de fles is groot gebracht nadat haar moeder na de bevalling is overleden. Naast mijn huisdieren verzorgen, vind ik het heerlijk om te koken, te wandelen en te fotograferen.

Ik werk nogsteeds met veel passie en plezier. Het werk als paraveterinair is afwisselend en uitdagend. Het blijft bijzonder om dieren en eigenaren bij te mogen staan in liefde en leed.

Door mijn ervaring heb ik veel kennis in huis en ik vind het heerlijk om dit te delen. Mijn rol in de praktijk is onder andere om eigenaren te voorzien van de juiste informatie, tips en adviezen.