Contact

 

Ons adres:
Pasteurplein 7
2522 RB Den Haag

Route

Nieuwsbrief

 

Inschrijven

Telefoonnummer
070-3908908
Na sluitingstijd
0900-2226333

Spoed

               

 

 

Nieuwsberichten

Vaccicheck bij dierenartsenpraktijk Laakkwartier

vaccicheck titerbepaling

Dierenartsenpraktijk Laakkwartier voert al langere tijd titerbepalingen uit bij honden en katten om te bepalen hoe de vaccinatiestatus van uw dier is.

Dierenarts Rosenveldt heeft zich hier het laatste jaar verder in verdiept en staat nu ook op de lijst van gekwalificeerde dierenartsen om de Vaccicheck titerbepaling uit te voeren.

Meer informatie over de titerbepaling bij uw dier vindt u onder het kopje vaccineren, elders op deze site.

Nieuwe site van de kring dierenartsen Den Haag

De afgelopen maanden is de kring dierenarten van Den Haag druk bezig geweest met vernieuwen en verbeteren. Een van de vernieuwingen is een hele nieuwe website. De website is sinds een week online en u kunt hier onder andere informatie vinden over de kring den haag, de spoedroosters bekijken en leuke blogs lezen van de verschillende aangesloten dierenartsen. 

U vind de nieuwe website via onderstaande link

www.dierenartsenkringhaaglanden.nl

 

Jong geluk

Op zaterdag 11 juni jl is onze assistente Ramona bevallen van een zoon, genaamd Jenson.

Vader, moeder en zoon maken het goed.

Wij wensen Ramona en Dennis heel veel geluk en voorspoed.

 

Pet Plan wijzigt direct declareren

Eigenaren die hun huisdier verzekerd hebben bij Petplan zijn gewend dat wij de rekening direct declareren bij Petplan via incassobureau Infomedics. De eigenaren krijgen dan een rekening van  Infomedics/Petplan voor dat deel wat niet vergoed wordt. Met ingang van 1 augustus worden de kosten van deze regeling niet langer betaald door Petplan.

Nieuwe Webshop Doc&Booff

Bestel uw speeltjes, borstels, voer en andere artikelen vanaf nu gemakkelijk via Doc&Booff!

Via deze link kunt u gemakkelijk bestellen en de artikelen (kosteloos) afhalen bij onze dierenartsenpraktijk. U kunt er ook voor kiezen om de bestelling thuis te laten bezorgen, dit is kosteloos vanaf € 39,50.

Voor 21:00 besteld, volgende dag in huis!

Televisieopnames in de praktijk door Omroep West!

Gisteren was het een chaotische (mid)dag op de praktijk, want er werden een aantal items gefilmd door Omroep West. Deze filmpjes worden vanaf 18 maart uitgezonden op TV West. Dierenartsenpraktijk Laakkwartier heeft samen met een collega(Kring)dierenartsen meegedaan aan een aantal informatieve filmpjes over huisdieren. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat!

Nieuw dierenpaspoort per 1-1-2015

Vanaf 29 december verandert een aantal regels over het reizen met huisdieren. Vanaf die datum wordt er een nieuw EU dierenpaspoort uitgegeven. Dit is beter bestand tegen fraude. Het nieuwe paspoort mag bovendien alleen nog maar door dierenartsen worden meegegeven. De uitgever van de paspoorten houdt bij welke paspoorten (met welke paspoortnummers) aan welke dierenarts zijn geleverd. Blanco paspoorten worden niet meer verstrekt, waardoor bijvoorbeeld fokkers niet meer zelf een paspoort kunnen invullen van hun dieren. De nieuwe paspoorten hebben nummers die beginnen met 528-NL.

Kerstactie dierenvoedselbank

** Update Kerstactie Dierenvoedselbank **

Op woensdag 17 december hebben we kerstpakketten uitgedeeld bij de dierenvoedselbank Haaglanden. Er werd ontzettend enthousiast op gereageerd en we zijn dan ook erg trots dat deze actie, georganiseerd door de Kring Den Haag en gesponsord door Royal Canin, Hill's, Pets Place XL, diverse overige leveranciers en heel veel gulle gevers, zo'n groot succes is geworden.

Pagina's