Contact

 

Ons adres:
Pasteurplein 7
2522 RB Den Haag

Route

Nieuwsbrief

 

Inschrijven

Telefoonnummer
070-3908908
Na sluitingstijd
0900-2226333

Spoed

               

 

 

Welkom bij Dierenartsenpraktijk Laakkwartier

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk. In onze praktijk proberen wij, bij problemen met uw huisdier, samen met u op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw dier. Ook vinden wij het belangrijk om uw huisdier zo lang mogelijk gezond te houden door middel van preventieve behandelingen en voorlichting over de verzorging van uw huisdier. Als eigenaar kent u uw dier vaak het beste. Vandaar dat uw inbreng in de behandeling van uw dier voor ons een centrale rol speelt. Wij luisteren naar u, communiceren met u en nemen de tijd voor u en uw huisdier. Dus steeds: samen met u.

Vandaar :

  • Onze consulten uitsluitend op afspraak
  • Onze uitgebreide openingstijden
  • Een gemotiveerd team van dierenartsen, paraveterinairen en assistentes

Klantvriendelijkheid is geen luxe bij ons, het is een vanzelfsprekendheid. Omdat onze praktijk is aangesloten bij de Dierenartsen Kring Den Haag en omgeving bent u ervan verzekerd dat er 24 uur per dag 7 dagen in de week een dierenarts bereikbaar is in geval van nood.

Op onze behandelingsovereenkomsten zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 02/192.

     

**NIEUW! Het HuisdierenZorgPlan! Met dit plan krijgt u tegen een aantrekkelijk maandelijks tarief volledige preventieve zorg voor uw huisdier! HIER vindt u meer informatie. Langskomen of bellen mag natuurlijk ook altijd! De assistentes staan u graag te woord**