Contact

 

Our adress:
Pasteurplein 7
2522 RB Den Haag

Route

News Letter

 

sign in

Phone number
070-3908908
After closing hour
0900-2226333

Emergency

               

 

 

Medewerkers

Drs. K.W. Rosenveldt
Dierenarts

Drs K.W. Rosenveldt nam in 2003 de praktijk over van de dierenartsen Waenink en Balhuizen. "Als geboren Haagse en opgegroeid in Rijswijk vind ik het geweldig om een praktijk te hebben in een wijk zo dicht bij huis."

Ik ben in 2001 afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren in Utrecht. Na 1 jaar met veel plezier bij een dierenarts in Rotterdam te hebben gewerkt heb ik de stap genomen om dicht bij huis een eigen praktijk te beginnen. Mijn interesses liggen vooral op het gebied van gedrag, chirurgie en tandheelkunde.

Simone Blokpoel
Paraveterinair dierenartsassistente

Na mijn stage bij Dierenartsenpraktijk Laakkwartier heb ik in januari 2014 mijn diploma Paraveterinair Dierenartsassistente behaald. Daarna mocht ik meteen aan de slag als paraveterinair assistente bij deze gezellige praktijk.

 

(op de foto met eigen hond Murphey)

Ramona Rikkers
Paraveterinair dierenartsassistente

Ik heb in 2005 de opleiding paraveterinair afgerond. Daarna ben ik gelijk gestart bij Dierenartsenpraktijk Laakkwartier. In de loop der jaren heb ik de kans gekregen om diverse nascholingen te volgen en heb ik mij kunnen specialiseren in anesthesie, voeding, diabetes en medicatie.

"Omdat ik ben opgegroeid in deze wijk, vind ik het erg leuk om hier dagelijks te mogen werken."

(Op de foto met eigen hond Roy*)

Ingrid van Lier
Paraveterinair dierenartsassistente

Mijn naam is Ingrid van Lier, ik ben werkzaam als paraveterinair sinds 1994 , direct na het behalen van mijn diploma kon ik aan de slag bij de praktijk waar ik als stagiaire mijn stage had voldaan.

Sindsdien werk ik nog steeds met veel passie en plezier in dit geweldige vak.  Nu ruim 20 jaar later geeft dit werk nog steeds voldoening. Het helpen en behandelen van een dier op de juiste manier en een baasje die tevreden de praktijk verlaat geeft nog steeds ‘’een kick’’! 

Saskia Meijer
Paraveterinair dierenartsassistente

Ik heb in 2010 mijn diploma paraveterinair dierenartsassistente behaald. Na mijn stage bij Dierenartsenpraktijk Laakkwartier ben ik blijven werken in deze gezellige praktijk.

(Op de foto met eigen hond Bella)

Drs. L. Castens
Dierenarts

Drs. Castens werkt sinds 2007 als dierenarts bij Dierenartsenpraktijk Laakkwartier.