Contact

 

Our adress:
Pasteurplein 7
2522 RB Den Haag

Route

News Letter

 

sign in

Phone number
070-3908908
After closing hour
0900-2226333

Emergency

               

 

 

Tarieven

U kunt onze tarieven niet op de website vinden, omdat de dienstverlening van de dierenarts een sterk individueel karakter heeft. U mag altijd bellen of een email sturen (dierenarts@daplaakkwartier.nl) om een indicatie op te vragen van de prijs voor een specifieke behandeling. Soms is het tarief moeilijk vooraf te bepalen. Bij een consult is het dan mogelijk om u tijdens het bezoek op de hoogte te houden van de kosten die bepaalde onderzoeken (bloedonderzoek, röntgenfoto's etc) met zich meebrengen. Zo komt u niet bij de balie voor verrassingen te staan. Bij een operatie ligt het wat lastiger, omdat de dierenarts soms niet weet hoeveel chirurgietijd zij nodig heeft. Deze tijd bepaalt voor een aanzienlijk deel de kosten van de operatie. Ook bij een gebitssanering is lastig om van te voren een prijsindicatie te geven. Pas als het dier onder narcose ligt en de gebitselementen zijn schoon gemaakt, ziet de dierenarts welke elementen getrokken moeten worden. Ook dit bepaalt weer voor een deel de kosten van de operatie.

Natuurlijk vinden wij het logisch dat de kosten voor u meewegen bij het maken van bepaalde keuzes ten aanzien van uw huisdier, daarom vinden wij het ook niet meer dan normaal dat de kosten zover mogelijk bij u bekend zijn voordat u besluit over te gaan tot een bepaalde behandeling en/of ingreep. Wij vragen echter ook uw begrip voor het feit dat dit niet altijd mogelijk zal zijn, omdat het gaat om medische ingrepen waarbij 100% zekerheid over het verloop van de behandeling nooit gegeven kan worden.

Onze betalingsvoorwaarden kunt u hier vinden.

Er wordt nog weleens gevraagd of er korting wordt verstrekt op vertoon van een Ooievaarspas. De Dierenbescherming heeft een aantal jaar een vergoeding kunnen verstrekken aan bezitters van een Ooievaarspas. Helaas is deze regeling komen te vervallen, en kan Dierenartsenpraktijk Laakkwartier dus ook geen korting meer doorberekenen.