Contact

 

Our adress:
Pasteurplein 7
2522 RB Den Haag

Route

News Letter

 

sign in

Phone number
070-3908908
After closing hour
0900-2226333

Emergency

               

 

 

Huisdieren ZorgPlan

Nieuw bij Dierenartsenpraktijk Laakkwartier: het HuisdierenZorgPlan.

Logo HZPHet Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies.

Wat is het Huisdieren ZorgPlan?

Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en veel geld te besparen! Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren ZorgPlan ophalen in onze praktijk. Daarnaast krijgt u 10% korting op behandelingen en producten (voeding en geneesmiddelen uitgezonderd). In het Huisdieren ZorgPlan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. Dierenartsenpraktijk Laakkwartier heeft een abonnement op maat voor u gemaakt.

Wat biedt het Huisdieren ZorgPlan?

  • Extra gezondheidscheck van uw huisdier, tweemaal per jaar (1 maal door de dierenarts tijdens de vaccinatie en 1 maal door de paraveterinair assistente)
  • Jaarlijkse vaccinaties voor in Nederland
  • Nagels knippen
  • Producten tegen vlooien (en teken -> bij honden) gedurende het hele jaar.
  • 1 x per jaar preventief urine onderzoek of standaard ontlasting onderzoek.
  • Producten tegen wormen voor 1 heel jaar
  • Gratis chip bij de kat* (indien nodig)

Om de volledige plannen te bekijken, en om te bekijken wat uw voordeel is, klikt u op onderstaande links:

Aanmelden voor het Huisdieren ZorgPlan

Aanmelden is eenvoudig.U kunt bij de balie een schriftelijke overeenkomst invullen en inleveren, daarna melden we u meteen aan. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is. U kunt voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij de medewerkers van de praktijk: zij geven u graag alle informatie.

 

                                           

Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten tevens een verzekering afsluiten.